Ahad, 5 Julai 2009

Gambaq di pasar malam

Salam semua.. Hari ni aku sajikan pada kaki-kaki bundle aksi aku & 'bundle-bundle'ku di sebuah pasar malam. Gambaq diambek oleh my best fren mr f.lamki. Dia ni kaki kamera. Memang minat kaw-kaw dengan kamera. Kebetulan hari khamis lepas dia terbawak kamera ke tempat aku meniaga. So, apa lagi.. Aku menggunakan segala kemudahan yang disediakan sambil memeras ugut best fren aku untuk shoot sekeping dua.. Aku upload dulu beberapa keping then sehari dua lagi aku tambah. Selamat menonton!!




Memperkenalkan bundle-bundle aku...







Sabaq sabaq. Satgi sure ada customer...







kaki BUNDLE...







Shoot dari helikopter, hehe...







Konon-konon best la...







Sekali lagi member aku naik heli utk shoot...







Aik, takkan orang yang sama saja???







Habeh satu row ni memang gempak!








RM5 saja. Jangan la mintak kurang...







Kerja-kerja menyimpan hampir selesai...







Dah nak penuh...







Jeans sumbat kat belakang...





Ok, TQ tak terhingga untuk mr f. lamki. Sesapa yang nak ambek gambaq untuk apa-apa event (kawen, birthday, etc) buleh la 'sewa' memba aku. Contact saja aku.. Soal bayaran adjust ngan dia. Hasil kerja dia memang sangat berseni & memukau. Cuma time shooting malam tu dia tak bawak flash sebab tak plan pon nak ambek gambaq... Dipendekkan cerita aku nak pi selongkaq periuk sat. Tengok apa nak sumbat masuk perut. Aku chow dulu... Wassalam

4 ulasan:

  1. kawan hang tu mesti hensem kan ? hehehe

    BalasPadam
  2. hensem??!!! ada awek penah kata muka dia macam AWIE.. betoi aku tak tipu..

    BalasPadam
  3. bathing tu saja letak utk sesi penggambaran.. harap maap sedara.. dah ada org ambek..

    BalasPadam

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.