Khamis, 5 Julai 2012

Lintang and the pukang..

gua sendiri pening kepala tengok 'studio' ni.. dah tak terkemaih dua tiga menjak kebelakangan ni..

sapa-sapa yang ghajin mai la tulong kemaih.. semangat nak kemaih tu ada, cuma bak kata oghang barat - word speaks louder than actions..


nanti ada masa gua post jeans untuk tatapan dan renungan bersama.. la ni banyak layan jeans.. dah jarang belah guni baju.. masuk khemah gua niaga pon ada 6-7 rak gua khaskan untuk jeans..

jom.. blah...

Tiada ulasan:

Catat Komen

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.