Ahad, 29 November 2009

Stuff aidil adha..

Ada sapa2 yg satu masa dulu terjoin acara dlm poster kat sebelah ni?? Hehe, mesti ada kan.. Ana hanya sempat tengok & simpan poster saja. Pada hari & ketika acara berlangsung ana gagal menghadirkan diri. Ada komitmen lain.. Kepada yg sempat join the club, selamat mengimbas kenangan.

Takdak apa nak diceritakan sebenaqnya. Sekarang ni masih bercuti Aidil Adha; last day cuti. Jumaat, Sabtu & Ahad.. Isok petang ana start bertugas..

'Kaming sun' ada stuff yg ana dpt waktu majlis belah guni sebelom raya hari tu. Ada nike tag biru, hard rok kefe & selai dua baju yg tak hebat sangat tapi mungkin buleh menggugat nafsu kaki2 bundle sekalian..

So teruskan mengklik blog yg tak seberapa ni.. insyaAllah ana akan uploadkan gambo2 stuff yg ana baru dapat tu.. Salam aidil adha..

Tiada ulasan:

Catat Komen

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.